Creative Paving, Beton Amprentat Creative Paving,  Beton decorativ, Pavaje, Pavele

duritate, precizie, frumusete

Beton Amprentat

Betonul amprentat este o tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton proaspat turnate si impregnate cu un strat dur de colorant-intaritor, cu ajutorul unor matrite care copiaza aspectul de caramida, piatra de rau, granit, lemn sau alte texturi naturale sau imaginare.

La final, textura colorata a pavajului este pusa in valoare si, totodata, protejata prin acoperirea cu o pelicula de rasina acrilica, rezistenta la trafic.

Tehnici si materiale special brevetate pentru acest scop pot da pavajului aspectul dorit sau culoarea preferata, de fiecare data obtinandu-se un beton amprentat unic.

Combinind duritatea betonului cu materiale de calitate si experienta unei echipe de profesionisti, privirea va fi fascinata de efectele deosebite ale pavajelor amprentate similare invechirii pietrelor, culorilor acestora, nervurilor si crapaturilor asimetrice naturale.

Utilizind matritele Skins, se pot realiza suprafete largi sau trepte din beton amprentat, fara rosturi, cu un efect surprizantor, autentic, de blocuri masive de piatra naturala.

Lucrari Beton Amprentat
Lucrari Beton Amprentat
Beton Amprentat Herringbone Used Brik Beton Amprentat Wood Planking Beton Amprentat Slate Texture Skin Beton Amprentat York Stone Beton Amprentat Herringbone Used Brik
Beton Amprentat Borders Beton Amprentat Wood Planking Beton Amprentat Slate Texture Skin Beton Amprentat York Stone Beton Amprentat Borders